A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek. Rendben!

Rólunk

Cégbemutatás

 

Célunk, hogy az e6 névvel a minőség és az energiahatékonyság szavak egybeforrjanak. A fennálló lehetőségek legjobb kihasználására törekszünk, hogy minden egyes munkánkkal értéket teremtsünk.

 

A fenti elhatározást tűztük ki célul, mikor a Légmester Kft. tervezési részlegét kibővítettük, és új cégbe szerveztük. A csapatmunka erejében hiszünk, abban, hogy mérnökeink összehangolt munkája megsokszorozza az egyének teljesítményeit. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ne csak az elméleti, hanem a gyakorlati tudásunkat is fejlesszük az évek során, ezért mérnökeink a beszabályozásokban is effektíven részt vesznek.

 

A Légmester Kft. kivitelező céggel azóta is szorosan együttműködve egy projektet a műszaki szakértéstől kezdve a kivitelezésen át a beszabályozásig teljeskörűen le tudunk bonyolítani. Hisszük, hogy a precíz, minőségi munkavégzés hosszú távon megtérül, és Megrendelőink az egyes projektek lezárása után elégedettségükről adnak tanúbizonyságot.

 

 

Filozófiánk

 

Célunk, hogy energia- és költséghatékony rendszereket hozzunk létre a megújuló energiák minél nagyobb arányú felhasználásával.